Батька підозрюють у вбивстві сина-інваліда

В селі Острівці Володимирецького району минулого тижня стався страшний злочин. За попередньою версією, 42-річний батько, Іван М., кухонним ножем вбив 17-річного безпорадного сина-інваліда. Михайло був хворим від народження на дитячий церебральний параліч.

Односельці цю родину характеризують як трудолюбиву і порядну. Іван М. закінчив Львівський технікум електрозв’язку, працював у Володимирці на «Телекомі». Колеги по роботі його хвалили, та зауважували, що він малоговіркий, задумливий. Останніми роками чоловік лікувався від шизофренії. У нього з дружиною Жанною народилося четверо дітей. Найстарший син навчається у Київському політехнічному інституті, другим був покійний Михайлик, ще є двійнята, які на момент трагедії перебували на оздоровленні в Харкові.

Люди кажуть, усе було б добре, якби в селі за будь-яку виконану роботу не розраховувалися горілкою. За словами родичів, Іван може відремонтувати будь-який електричний прилад. Горілка йому була категорично протипоказана. За свідченнями земляків, за кілька днів до трагедії чоловік наполегливо працював на будові, родина споруджувала новий дім.

Але останнім часом з Іваном коїлося щось недобре, він був якийсь дивний. Тому того дня його дружина поїхала у районну лікарню по допомогу. Але їй передзвонили і повідомили, що з сином Михайлом сталося нещастя. Жінка разом з медиками на автомобілі «швидкої» прибула у село. Лікарі ще до приїзду міліції оглянули тіло дитини і побачили три колоті рани на животі і кров на грудях.

Покійний Михайлик хворів на церебральний параліч, не говорив, не ходив. За словами сільської медички, дитина була доглянута. Для хлопчика придбали інвалідний візок, на якому його вивозили гуляти. Лікували Михайлика у Рівному та Львові.

Коли його похоронили, міліція привезла для слідчого експерименту батька. Але провести свої дії правоохоронці не змогли, бо якраз люди прийшли на жалобний обід. Що сталося насправді, ніхто не знає. Цей жахливий злочин розслідується.

Наш кор.,

Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>