26 березня – 1 квітня

Овен

Сприятливий час, аби щось мiняти, але рішення має бути виваженим. Ваші рідні можуть трохи попсувати вам нерви.

Телець

Вашої енергiї вистачить на все – будуйте плани, успiх гарантовано. Не втручайтеся в особистi справи колег, бо матимете неприємностi.

Близнюки

Вашi плани постійно змiнюватимуться. Прислухайтеся до порад друзiв. Не конфлiктуйте з керівництвом – саме звідти може надійти допомога.

Рак

Попереду насичений тиждень з масою нових вражень. Уникайте авантюр та поспiшних висновкiв. Ймовірні успіхи в амурних справах.

Лев

У важливих питаннях розраховуйте тiльки на себе. Намагання зробити все iдеально дратуватиме оточуючих. Висока ймовірність захворювань.

Діва

Несподіваний прибуток зробить вас цілком вільними у своєму виборі. Може виникнути багато термінових справ, поїздок та обов’язків.

Терези

Присвятіть період спілкуванню з колегами по роботі. Ймовірні вигідні пропозиції, а також сприятливо складатимуться контакти з чиновниками.

Скорпіон

Тиждень обіцяє початися з гарних новин. Проте можливі конфліктні ситуації, тому будьте обережні в словах і вчинках.

Стрілець

У будь-яких справах вам знадобляться принциповість і тверезість суджень. Вихідні постарайтеся провести в сімейному колі.

Козеріг

Ймовірна вдала поїздка, котра зміцнить ваш матеріальний стан. Уникайте авантюрних пропозицій, якщо не хочете зазнати втрат і розчарувань.

Водолій

Не відступайте перед труднощами – навпаки, їхнє подолання принесе вам задоволення. Вихідні подарують винятково позитивні емоції.

Риби

Постарайтеся не давати обіцянок – це може загрожувати неприємностями. У вихідні сходіть в гості або запросіть друзів.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>