Водія-убивцю наздогнав свідок

На автодорозі Луцьк-Дубно поблизу села Підгайці Луцького району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула людина. 24-річний житель міста Луцька Павло П. скоїв наїзд на велосипедиста і зник з місця пригоди. Останній помер на місці ДТП. Начальник сектору моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України у Волинській області майор міліції Андрій Владимир розповідає, що чоловік керував автомобілем у нетверезому стані. Крім цього, було зафіксовано значне перевищення швидкості. Під час зіткнення водій навіть не зупинився і не поцікавився долею потерпілого. Натомість, «давши газу», намагався втекти.
Затримати злочинця правоохоронцям допоміг місцевий житель Микола Потейчук, який став свідком пригоди. Микола Іванович каже, що бачив усе на власні очі. Автомобіль марки «ВАЗ» летів по автодорозі на скаженій швидкості.
– Від побаченого мимоволі стався шок. Але, не розгубившись, вирішив наздогнати винуватця. Поблизу села Крупа перегородив дорогу і тільки тоді водій зупинився. Дружина відразу зателефонувала до міліції та швидкої допомоги, а діти записали реєстраційний номер автівки, – пригадує чоловік.
Начальник УДАІ УМВС України у Волинській області полковник міліції Володимир Поліщук нагородив Миколу Потейчука за допомогу у розкритті злочину почесною грамотою та годинником з гравіруванням.
Юлія Сіліч,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>