Чекала трійню, а народила четверо!

Четверню – трьох хлопчиків і дівчинку – народила мешканка райцентру Лугини 34-літня Оксана Пригодницька. З’явилися на світ немовлята, маючи маленьку вагу від 1300 до 1500 грамів. Їх відразу перевезли в обласну дитячу лікарню, де дітьми опікуються досвідчені спеціалісти. Мама почувається нормально. У жінки вже є двоє діток і вона чекала трійню (так “показало” ультразвукове дослідження). Четверта ж дитина – дівчинка –“сховалася” за трьома братиками й стала для мами та лікарів справжньою несподіванкою.
Сім’я Пригодницьких нещодавно одержала в райцентрі трикімнатну квартиру. Але з народженням четвірки родині буде тіснувато. Тож голова Лугинської ОДА Юрій Ляшкевич, окрім памперсів, пообіцяв виділити багатодітній сім’ї дві двокімнатні квартири. Незабаром Пригодницьким вручать ключі від нового житла.
Галина Ярославець,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>