Порушник кордону звалився… з неба

Незвичного порушника кордону затримали волинські міліціонери у селі Любохини Старовижівського району. Правоохоронців про появу «прибульця» повідомили місцеві.
19-річний громадянин Польщі, мешканець Варшави Адам М.  потрапив на Волинь, здійснюючи тренувальний політ на дельтаплані. Як розповідає сам поляк, він є членом клубу дельтапланеристів і має за плечима понад 140 польотів. Проте цього разу досвід не допоміг: чоловік потрапив у несприятливі погодні умови. Вітром його затягнуло у хмари, і він втратив просторову орієнтацію. Зі стихією Адам боровся на захмарній висоті приблизно півтори години. Швидкість дельтаплана сягала 80 кілометрів на годину. Коли нарешті вдалося вирватися з оточення хмар, а внизу проглядалася земля, поляк вирішив сідати. Вже від місцевих дізнався, що перетнув державний кордон. Сам і попросив у селян, аби ті викликали «поліцію».
Наразі правоохоронці перевіряють слова поляка і з’ясовують, чи насправді Адам М. став жертвою стихії, чи, можливо, мав якусь іншу мету.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>