Павлов доклався до нічиєї молодіжки з французами

У рамках підготовки до кваліфікаційного турніру ЧЄ-2013 молодіжна збірна України, сформована з гравців 1990-1991 років народження, провела товариський матч із французькими однолітками. Того вечора Павло Яковенко залишив свою «головну молодіжку», яка готується до фіналу ЧЄ-2011, взявши лише кілька гравців «основи».  Одним з героїв матчу став волинянин Євген Павлов. Він віддав результативний пас, коли українці відкривали рахунок у грі. Міг Євген і сам відзначитись, але після його удару головою м’яч поцілив у поперечину. Матч завершився з рахунком 1:1 – французи відіграли незадовго до фінального свистка.
Тим часом, наша «старша» молодіжна збірна наразі готується до участі у фінальній частині ЧЄ-2011, що пройде з 11 по 25 червня в данських містах Ольборг, Орхус, Хернінг та Віборг. Свій перший матч синьо-жовті проведуть проти Чехії 12 червня.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>