«Пісняри» співали заради дітей

У неділю проходив II Всеукраїнський благодійний фестиваль духовної пісні «Волинський благовіст», який на стадіоні «Авангард» зібрав сотні небайдужих до чужого лиха людей. Це авторський проект Волинської єпархії УПЦ та особисто митрополита Луцького і Волинського Ніфонта. Завдяки відеозапису присутні мали змогу почути в прямому ефірі на двох місцевих телеканалах пастирське слово Предстоятеля УПЦ митрополита Київського та всієї України Володимира, з благословення якого відбувався фестиваль.
Чи не найдовшим за часом на концерті був виступ білоруського ансамблю «Пісняри». Наприкінці дій-ства відбулось нагородження лауреатів, організаторів та спонсорів акції. Завдяки спільним зусиллям меценатів, благодійників і церковних громад вдалося зібрати близько 215 тисяч гривень, що підуть на цільову допомогу сиротам, неповносправним, малозабезпеченим сім’ям.
Валентин МАРЧУК,
священик

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>