Сесію облради депутати назвали ганьбою

На черговій прес-конференції голова Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк назвав сесію облради, яка відбулася минулого четверга, ганьбою:
– На ній знову велася мова про комунальні ліси. Навіть рішення прийняли ліквідувати «Волиньоблагроліс». Хоча насправді це питання навіть не мали права піднімати, оскільки ця сесія була продовженням попередньої, і питання лісів вже розглядалося і не набрало необхідної кількості голосів. Голова обради порушив регламент, і ми будемо з приводу цього звертатися до суду. Наші юристи вже працюють.
Депутат Ківерцівської ра-йонної ради Петро Бурда назвав сесію «шулєрством»:
– Сесії Ківерцівської та Маневицької районних рад прийняли звернення з вимогою не руйнувати діюче підприємство, яке успішно працює. Однак нас ніхто не почув. Ніби в області нема інших «кричущих» проблем.
А депутат обласної ради Валентина Блінова взагалі звернулася до журналістів з офіційною заявою, що їй погрожує Богдан Колісник, начальник Волинського обласного лісового та мисливського господарства:
– Я буду звертатися у правоохоронні органи, щоб захистили мої законні права як депутата і журналіста. Я писала матеріали про «Волиньоблагроліс», у яких люди просили захистити колектив. Очевидно, ці публікації в ЗМІ й не сподобалися пану Коліснику.
Говорили на прес-конференції і про лідера української опозиції та партії ВО «Батьківщина» Юлію Тимошенко. Анатолій Грицюк сказав, що діюча влада і далі порушує кримінальні справи проти Юлії Володимирівни. Тепер їй приписують зраду. Чиниться по-літичний тиск на підприємців і фермерів й на місцях тільки за те, що вони є членами партії «Батьківщина». Тож Анатолій Петрович сподівається, що чесні люди в нашій країні є і вони не допустять розгулу тиранії. Про підвищення цін на продукти харчування, пальне, про проблеми в усіх галузях економіки нещодавно вели мову і на з’їзді «Батьківщини», на якому побували і волиняни.
Марія ДУБУК,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>