Самі жирують, а пенсію платити ні з чого

Із усіх видань, які я виписую (а їх вісім), в першу чергу читаю «Вісник+К». Тому що ви пишете все те, що наболіло кожному на душі. Хочу сказати за наш уряд, який нічого не робить для простого народу, особливо для пенсіонерів, ветеранів, дітей війни. Ціни ростуть не по днях, а по годинах, як гриби після дощу, а Азаров говорить, що це все брехня. Тоді в якій країні він живе? А взяти Тігіпка – це просто незрозуміло, як він кривдить народ, а за нього проголосували 13% виборців на президентських виборах. У нас люди не доживають до пенсійного віку, то він, певно, хоче, щоб відразу виходили не на пенсію, а на кладовище. І ще принципово говорить, що піде у відставку, якщо не доб’ється пенсі-йної реформи. Роблять все, щоб засадити народ в кабалу до МВФ – гроші, які невідомо куди ідуть. Все, що люди заробили – приватизували, самі жирують, а нам не мають чим пенсію платити. То куди ми йдемо?
А Табачник переробляє історію, робить в освіті неможливе, невже ніхто не бачить, куди він хилить? Та в іншій країні такий уряд давно пішов би у відставку! Депутати творять, що хочуть! Яке мали право продовжити собі строк повноважень до кінця жовтня 2012 року, коли їм потрібно було йти вже в березні 2011 року. Тому що ніяк не хочеться покидати золоте корито. Хіба це справедливо переходити з фракції у фракцію? Чому не знята недоторканність? От якби забрати пільги у депутатів! Адже вони познімали їх з простого народу, пенсі-онерів, дітей війни, інвалідів і т.д., а тепер нехай знімуть і з себе. Навіщо потрібно стільки депутатів (450), якщо вони присутні через одного і бігають за десятьох відсутніх голосують. Ганьба! Такий парламент уже давно був би на вулиці, а в Україні це нормально.
Василь ЯРОШЕВИЧ,
голова об’єднаної організації ветеранів при сільській раді
с. Острожець
Млинівського району
Рівненської області

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>