Батька- болгарина розлучили з дітьми

Рівненський окружний адміністративний суд прийняв рішення про видворення з території України 48-річного болгарина Деміра Щерева. На заробітках у Польщі він познайомився зі Світланою. Опісля обоє переїхали на батьківщину Світлани – у село Смордва Млинівського району. Офіційно з українкою Демір не брав шлюбу, проте разом  вже виховують трьох спільних дітей. Аби утримувати сім’ю, чоловік час від часу їздив на заробітки до Києва.
Термін дії паспорта Даміра закінчився у 2008 році, а потім загубився і сам документ. Поновлювати його болгарин не поспішав, незважаючи на те, що на нього правоохоронці неодноразово складали адміністративні протоколи.
Зрештою справа дійшла до суду. Тепер на Даміра чекає пункт тимчасового тримання іноземців, доки посольство Болгарії підтвердить його особу та оформить документи для виїзду на батьківщину.
Сергій НОВАК,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>