Замовила кілеру чоловіка?

Житомир нещодавно сколихнула звістка про вбивство бізнесмена – власника підприємства, що надавало інформаційні послуги таксистам. Тіло чоловіка з численними ножовими пораненнями виявили ввечері у дворі його будинку. У ході розслідування розглядалися кілька версій щодо причин злочину, в тому числі професійна діяльність, помста, раптовий конфлікт на вулиці, неприязнь близьких родичів. Уже затримано трьох осіб, причетних до вбивства. Серед них – 25-річна дружина загиблого, працівник підприємства, який був раніше засуджений і став організатором убивства, та 37-річний виконавець замовлення – житомирянин, який свого часу перебував за гратами за інше вбивство. Усі троє нині під вартою.
Як з’ясувалося, у подружжя були неприязні стосунки. Справа йшла до розлучення. Дружина скаржилася «посереднику» на це, він і запропонував «усунути» чоловіка. Гонорар виконавцеві становив 5 тисяч доларів... Без батька і, можливо, на тривалий час без матері залишилися двоє діток подружжя – майже трирічне й одинадцятимісячне малята.
Галина ЯРОСЛАВЕЦЬ,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>