Перемогу відзначили мирно

Волинь урочисто відзначила 66-ту річницю перемоги у Великій Вітчизняній війні. У Луцьку провели невеличкий військовий парад з елементами театралізованого дійства. На меморіальному комплексі відбувся мітинг-реквієм, покладання квітів до пам’ятників та обелісків. Тут же свою акцію проводили представники націоналістичних партій та організацій, тримаючи у руках плакати з різноманітними проукраїнськими закликами.
Пізніше у Центральному парку культури і відпочинку імені Л. Українки розгорнулася польова кухня, де кожен мав можливість безкоштовно скуштувати каші та квасу. Поруч, у літньому кафе, міський голова Микола Романюк вітав ветеранів, розділивши з ними «фронтові» сто грамів.
В цілому, День Перемоги пройшов мирно. Постраждав лишень офіс обласного осередку Комуністичної партії України. В ніч на дев’яте травня хтось облив фарбою вікна та банер КПУ.
Наш кор.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>