Французи вивозили українських немовлят… під диваном фургона

Українські прикордонники затримали іноземців, які намагалися незаконно вивезти з нашої держави двох немовлят. Сталося це у пункті пропуску «Лужанка» Закарпатської області. Двомісячних дівчаток виявили при поглибленому огляді кемпінг-фургона «Мерседес» – під диваном.
Крихітки, імовірно, були під дією снодійних медичних, психотропних або наркотичних речовин, оскільки не реагували на зовнішні подразники. Як стало відомо, малят хотіли вивезти за кордон двоє французів – батько та син. Вони переконували, що дівчатка, народжені в Україні від сурогатних мам, – їхні діти. Один із затриманих пред’явив свідоцтва про народження немовлят, видані Святошинським районом Києва, де було зазначено, що татусями дівчаток є дійсно громадяни Франції.
Поки з’ясовуються всі обставини, малюків забрали медики. Вони констатували, що дівчатка доглянуті, здорові, їхня вага відповідає вікові.
Наталія КРАВЧУК,
Закарпатська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>