Читаю «Вісника» від «а» до «я»

Я виписую “Вісник+К” з часу його народження. Був він тоді ще молодий, чорно-білий і тоненький. Особливо незвичним здавався мені на той час розмір сторінок – дивно малі були. Але як і дитина, “Вісник+К” поступово ріс. Одягнув кольорову обкладинку, а ще через деякий час з’явилась і кольорова серединка, збільшилась кількість сторінок, газета стала соліднішою та розумнішою.
Тепер це є видання, яке чітко поставило перед собою мету: боротись разом з читачами за Україну, за незалежність, за свободу, добробут і рідну українську мову. Крім політичної інформації, з’явились рубрики: “Вісті з регіонів”, “Отак і живемо”, “Хроніка подій”, “Всяка всячина”, “Драми”, “Ми – українці”, “Бувальщина” та ін. Нещодавно нас порадували новинкою – “Шпаргалка” – це дуже цікава і потрібна сторінка.
Особисто мені подобається все, що надруковано у “Віснику+К”. Читаю від “А” до “Я”… Люблю читати нариси про людські долі, драми, про кохання. Дуже гарно пише свої статті Ольга Жарчинська. У неї особливий мовний стиль, про складні події може написати дуже просто і дохідливо. Вона іде в ногу із життям, а її матеріали мали надзвичайно велике значення і в період Помаранчевої революції, і після неї, і зараз. Вдячна і Євгену Хотимчуку, який своїми статтями стає на захист всього нашого, українського. Він не змінює свого курсу при будь-якому президентові.
Мене дуже хвилює мовне питання, наша культура, кіно, пісня. Кому потрібні такі концерти: російськомовні, де оголені постаті скачуть, крутяться, вертяться. Все реве, кричить, клекоче, ще й вогнем присвічується. Хіба на такому концерті відпочинеш? А де наше, українське, таке щире і нормальне мистецтво? Тож хочу внести свої пропозиції: друкуйте відношення читачів до таких от концертів та фільмів, у яких демонструється насильство та стрілянина. Розміщуйте частіше на своїх сторінках спогади читачів про їхнє минуле. Можна запровадити ще й кілька нових рубрик, скажімо, “Наш депутат” (зв’язок з виборцями, звіт про роботу), “Школа виживання”. У “Шпаргалці” розміщувати матеріали про здоровий спосіб життя.
Бажаю вам усім здоров’я, терпіння, наполегливості у нелегкій, але потрібній роботі.
З повагою Ніна ЛАГОДА,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>