З палаючої хати винесли шістьох

Пожежа, яка трапилася у Рокитному, що на Рівненщині, могла забрати життя шістьох людей! Вогонь вирував у двох помешканнях одноповерхового будинку серед ночі. Рятувальників викликали із запізненням – полум’я вже охопило веранду, дах та перекриття хатини. Одягнувши димозахисні апарати, вони кинулися шукати людей (за вказаною адресою проживає дві сім’ї).
– В одній із кімнат працівники МНС виявили двох дітей – 12-річну Світлану та її меншу сестричку Людмилу, 2002 року народження, – розповів Дмитро Мельник, інспектор центру пропаганди головного управління МНС у Рівненській області. – Дівчаток негайно евакуювали на свіже повітря через вікно. Буквально за хвилину були врятовані з того помешкання й троє дорослих: матір дітей зі співмешканцем та рідний дядько. У сусідній квартирі на допомогу чекав літній чоловік. Коли рятувальники вибили двері, аби вивести господаря з пастки, він вже був непритомний, але живий.
Наталія КРАВЧУК,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>