Львівські літературні вишкребки образили Ліну Костенко

Шановні читачі, хто з вас чув прізвища львівських “великих” письменників і критиків Неборака, Котика і Кучерявого? Гадаємо, якщо десяток із сотень тисяч набереться, то буде дуже добре. Я їх, на щастя, теж не чув. Так оці літературні вишкребки надумали пропісочити саму Ліну Костенко у якомусь задрипаному кафе за роман “Записки самашедшого”. Як на мене – твір потрясаючий. А інші «митці» хотіли на поетесі ще й заробити. Умовою Ліни Костенко було: квитки на зустріч безплатні.
Ну, звичайно, Інтернет, газети підхопили, розтиражували дурне ляпання язиками. Що це – невігластво, підлоття, бажання пропіаритись, провокація? Скоріше усе разом взяте. Отакі ми є українці, гриземо один одного, цькуємо своїх геніїв, принижуємо, а потім тішимося з того.
Через отаких літературних “мосьок” тисячі людей втратили можливість зустрітися з великою поетесою, совістю нації. Бо, очевидно, це комусь вигідно. І нацькували шавок. Боляче, образливо, неприємно за нас, за них, за Україну!
Євген ХОТИМЧУК

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>