У редакції газети линули колядки

“Небо і земля нині торжествують, ангели й люди весело празднують...” – співається в одній з українських колядок. Скільки їх довелося почути всім нам у ці святкові дні? Ходили колядники від квартири до квартири, від хати до хати. Не оминали підприємства, державні органи, офіси ще й у понеділок. Завітали колядники й до редакції “Вісника+К”. Першими потішили працівників газети хористи Свято-Покровського храму на чолі з його настоятелем ієреєм Олександром Насарчуком із села Воютин Луцького району. Порадував нас колядками і ансамбль “Джерела Волині”, що діє при управлінні Пенсійного фонду міста Луцька. Не залишили байдужими різдвяні співанки, які виконували найменші вісниківські гості – дітки із недільної школи із храму Трьох святителів, що на вулиці Дубнівській в обласному центрі.
Вже не вперше вітають вісни-ківців з Різдвяними святами учні духовної семінарії разом із священнослужителями Волинської єпархії, якою керує митрополит Ніфонт. Хор під керівництвом протоієрея Петра Муляра подарував дуже гарні колядки, а священики побажали нашому виданню і його працівникам здоров’я та процвітання.
Марія ДУБУК, м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>