Ледь не народила у кучугурах

У мешканки села Острів Дубенського району Лариси Потапчук раніше від очікуваного строку почалися перейми. На виклик з міста Дубна у віддалене від райцентру село відразу поспішила швидка допомога з лікарями-спеціалістами, але у селі Тростянець авто застрягло у снігових кучугурах. Після цього до спецоперації долучилися рятувальники СДПЧ-13, але і їхній потужний ЗІЛ-130 теж не зумів пробитися крізь снігові замети. Тоді запрягли коней.
Мало-помалу сани подолали перепони до швидкої допомоги, у якій, зважаючи на ситуацію, лікарі готові були прийняти пологи. Втім, як кажуть у таких випадках, породілля дотягнула до лікарні. А вже через годину вона раділа від народження сина вагою у три кілограми чотириста грамів. Наразі молода мама завдячує усім, хто був поруч із нею у скрутну годину і робив усе можливе, щоб ця несподівана пригода завершилася благополучно.
Сергій Новак,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>