Гороскоп на 2011 рік

Підпис відсутній

Підпис відсутній

Рік Тигра за китайським календарем змінює рік Кролика (Кота). Яким характером наділені представники цього знаку?
Кролик – це інтелігент, який любить мирне, тихе й комфортне життя. Намагається уникати спорів, але в розмові дотепний і тактовний, його поради беруться до уваги. Хоча, коли його вивести з рівноваги, може бути агресивним.
Обережний і совісний, Кролик нічого не розпочне, не зваживши усі “за” і “проти”. Любить товариство, а товариство – його, тому він світська людина у повному розумінні слова. Скромний, але знає собі ціну. Ніколи не переступить через інших, щоб досягнути власної цілі. В ролі начальника лояльний до своїх підлеглих, але до певних меж.
В загальному Кролик спокійний, спостережливий, відповідальний, а працездатність допомагає досягти успіхів у вибраній роботі, особливо там, де потрібна комунікабельність чи артистизм.
Найкращі професії для нього – юрист, дипломат, політик й ті, які пов’язані з наукою чи мистецтвом.


Водолій
У 2011 році слід остерігатися ризикованих ситуацій, хоча спокус буде дуже багато. Здоров’я не порадує Водоліїв у лютому, березні і липні. Можуть загостритися різні хронічні захворювання, тому медичне обстеження рекомендується провести якнайшвидше. У професійній діяльності стикнетеся із людьми, які вам будуть вставляти палиці в колеса. Із фінансами у Водоліїв не дуже складатиметься, проте є певна ймовірність виграти у лотереї. Особливо актуальною цього року є тема кохання: серйозні стосунки носитимуть романтичний характер, а нові знайомства будуть переростати в романи. Єдине, чим не слід захоплюватися – то це службовими романами.

Риби
У 2011 році Риби активно братимуть участь у громадському житті.  Зв’язки друзів і знайомих принесуть успіх на професійній ниві. Можливі подорожі за кордон разом із сім’єю. Доленосні події відбудуться у Риб, народжених у період з 19 по 21 лютого та з 7 по 10 березня. Рекомендується вести здоровий спосіб життя, адже почастішають простудні захворювання. Найбільш несприятливий період – лютий-березень 2011 року. Кохання і гроші будуть тісно взаємопов’язані, можливі численні витрати на відпочинок.

Овен
Овни можуть зіткнутися з обманом з боку близьких людей, друзів. Народженим у період з 20 по 22 березня не варто встрявати у ризиковані заходи, зокрема у професійній діяльності. Перша половина року буде досить вдалою для нових знайомств, любовних стосунків. А от друга принесе конфліктні ситуації. Проте для зав’язування серйозних відносин підійде вересень. У кар’єрі Овнів чекає успіх. Удача і везіння тут на вашому боці, особливо наприкінці року. З’являться нові покровителі серед впливових людей.

Телець
Тельцям, народженим у період з 12 по 17 травня, варто остерігатися інтриг. А от ті, кому пощастило народитися з 20 по 23 квітня, можуть виїхати за кордон і кардинально змінити своє життя. Тельцям в 2011 році несподівано пощастить з друзями, з’являться нові, цікаві та неординарні товариші. Успіхи в кар’єрі можуть очікувати тих Тельців, робота яких пов’язана з освітою, поїздками за кордон і навчанням. У різного роду лотереї, ігри в казино грати не рекомендується – не ваш рік. Також  не варто заводити несерйозні стосунки – вони залишать сумний і гіркий слід у житті. Цей рік сприятливий саме для серйозних відносин: якщо вдасться впоратися із труднощами, то в подальшому ви будете нагороджені стабільністю і прекрасними взаєминами.

Близнюки
Багато Близнюків у 2011 році будуть сумніватися – у своїх почуттях, у почуттях коханої людини. А робити цього не слід: постійна недовіра, підозри, як з боку вашого партнера, так і з вашого боку, можуть внести серйозний розлад у стосунки і охолодити їх. Близнюків, народжених на початку червня, чекають різні несподівані сюрпризи у любовній сфері. Вони можуть бути як приємними, так і не дуже, але в будь-якому випадку – шокуючими. Кінець року сприятливий для досягнень і успіхів, можливе підвищення по роботі. Стосунки із керівництвом будуть прекрасними. У любовному житті з’явиться дуже багато можливостей, особливо у вересні.

Рак
У Раків будуть напружені відносини із ріднею. Слід також утримуватися від випадкових знайомств, особливо у червні-липні. У професійній діяльності будуть як злети, так і падіння. Найбільш сприятливий час для вас – жовтень-листопад, несприятливий – лютий, вересень. Серпень дасть можливість злегка покращити фінансовий добробут. Влітку вам навряд чи вдасться відпочити, проте своє ви надолужите у жовтні. Саме тоді буде пік у любовних стосунках, особливо для Раків, народжених в середині липня.

Лев
Працездатність Левів може погіршитися через надмірне розслаблення і небажання працювати. Жовтень запам’ятається безліччю випадкових знайомств. Доленосні події чекають Левів у другій половині року, особливо тих, хто народився в середині серпня. Не варто у цей час позичати гроші та витрачати великі суми. Якщо у вас є з кимось серйозні стосунки, то існує ймовірність численних обманів з боку партнера (партнерки). Різні ж несерйозні романи можуть підірвати ваше здоров’я, особливо в кінці року.

Діва
Дівам слід уважно придивитися до свого іміджу. Не варто надмірно довіряти людям, покладатися на інших – самостійна важка праця принесе непогані результати. У 2011 році здоров’я у Дів може сильно постраждати, особливо у тих, хто народився на початку вересня. Варто відмовитися від шкідливих звичок і надмірного вживання алкоголю. У коханні ви будете більше покладатися на розум, ніж на почуття. У цьому році можлива несподівана зустріч, яка різко переросте в серйозні стосунки. Загалом Дівам має щастити: відпочинок, подорожі принесуть лише задоволення.

Терези
Незважаючи на велике бажання перекласти частину проблем на інших, Терезам доведеться розраховувати насамперед на самих себе. Ініціативність та енергійність принесе Терезам успіх у багатьох сферах. Можливі приховані, неафішовані джерела доходів. Друга половина року – час для подорожей. А от на любовному фронті все складатиметься не дуже вдало. Особливо несприятливий період для романів у серпні-вересні.

Скорпіон
Скорпіони в 2011 році будуть дуже працьовиті. У цьому році саме час викластися повністю для досягнення успіху, що у подальшому принесе непогані результати. Багато Скорпіонів можуть перебувати далеко від сім’ї. У коханні ви будете проявляти свої корисливі якості, намагатиметеся отримати вигоду від партнерів. Романи будуть виникати несподівано і спонтанно.

Стрілець
У Стрільців виникне сильний потяг до подорожей. Активізуються таємні, приховані сторони життя, про які дізнаються оточуючі. Виникатимуть різноманітні кризові ситуації. Тож кар’єра у Стрільців складатиметься не особливо вдало. Найбільш несприятливий для кар’єрного зростання – вересень. Стрільці, народжені на початку грудня, можуть зіткнутися з несподіваними подіями в сімейному житті. Нові знайомства виникатимуть далеко від дому. Серйозні ж стосунки будуть рідкістю.

Козеріг
Для Козерогів рік буде вдалим у багатьох сферах. Вас можуть залучити у різного роду ризиковані заходи, які принесуть великий успіх. Працездатність покращиться – і результати від роботи вражатимуть. Здоров’я цього року не постраждає, хвороби будуть від вас відскакувати. У коханні Козероги неактивні, тому що зароблятимуть гроші. Романи, якщо і виникатимуть, то лише на роботі або з людьми, які мають високий соціальний статус.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>