Розбишак привело на подвір’я… хропіння

Це жахіття трапилося неподалік містечка Червоноармійськ. Двоє хлопців із райцентру приїхали в село –  в гості до дівчини, з якою «женихався» один із них. Їхній приїзд відзначити зібрався чи не весь будинок, у якому мешкала дівчина…
Горілка та інші спиртні напої на гостині лилися рікою. Не відставали від дорослих і гості, попри те, що ні одному, ні другому не виповнилося ще вісімнадцяти років. Незабаром запаси спиртного скінчилися – по добавку пішли гості. Надворі вже смеркало. Минаючи якийсь двір,  раптом почули голосне хропіння, що долинало з-за огорожі.
– Якийсь бухарик, мабуть, спить, – припустив Дмитро.
– Ходімо глянемо? – стишив голос Максим. – Може, спонсорує нам на яку пляшку.
Хлопці прочинили хвіртку – під ворітьми лежав у класичній позі чоловік середніх літ, поруч сопіла жінка. Максим почав нишпорити по кишенях «хропуна».
– Обшукай бабу! – прошепотів Дмитрові.
Тим часом чоловік, який, здавалось, міцно спав, несподівано пробудився і схопив Максима за руку. Грабіжник вирвався, а другою ударив лежачого в обличчя. Потім звівся й почав копати безпорадне тіло ногами, приєднався до нього і Дмитро. Били не довго, але люто.
– Хватить! Давай ще нею займемося! – мовив задихано Максим. Дмитро замахнувся ногою і на жінку, проте товариш його затримав: – Та не так, дурню! Роздягай її!
Ґвалтували нещасну по черзі кілька разів. Коли починала пручатися, вгамовували стусанами, доки жінка не знепритомніла…
***
Компанія того вечора, ясна річ, горілки не дочекалася, як і «наречена» свого «женишка». «Гінці» дременули додому. А на ранок селом розповзлася страшна новина про замордованих чоловіка та  жінку.
Потерпілу лікарі зуміли поставити на ноги, а от чоловікові медицина вже нічим  зарадити не могла: помер ще у дворі, через кілька годин після фатальної «зустрічі» з неповнолітніми. Розбишак знайшли швидко. Обом уже визначене покарання – по 11 років позбавлення волі кожному.
Ігор СЛАВИЧ,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>