«Екстракт правди»

У бібліотеці Волинського національного університету імені Лесі Українки відбулося відкриття 12 Міжнародної фотовиставки газети “День” та презентація двотомника з кращими публікаціями “Екстракт+200”. Головний редактор, наша землячка Лариса Івшина, яку називають “послом Волині в Україні”, розповіла про головні підсумки роботи газети за рік. Адже “День” займає чітку україноцентричну позицію: це тримовна газета, виходить українською, російською та англійською мовами і розрахована на розумного читача. Це єдине видання, яке читають в усіх дипломатичних представництвах у Києві.
Під час зустрічі було презентовано новинку з “Бібліотеки “Дня” – двотомник найцікавіших матеріалів “Екстракт+200”, який пані Івшина називає необхідним додатком до українського паспорта. На мою думку, його варто назвати “Екстрактом правди”.
Відповідаючи на моє запитання “Чи читають газету “День” в адміністрації Президента Януковича?”, пані Лариса запевнила: не тільки читають, але й аналізують та прислухаються. Адже чимало відомих зарубіжних політиків та державних діячів свою точку зору висловлюють саме в цій газеті.
Кость ГАРБАРЧУК,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>