«Які то були гарні патріотичні люди…»

Вельмишановний Євгене Яковичу, більше року перед-плачую вашу волинську газету “Вісник+К”, яку читаю з великим задоволенням. Хотілося раніше подякувати за працю, а оце у трьох номерах прочитала статтю про повстанця Степана Пархомчука, яка мене дуже схвилювала: душа була неспокійна, а очі вологі. Які то були гарні патріотичні люди, віддані своїй національній ідеї, що не жаліли молодого життя за свою незалежну державу – за Україну.
І де те все? Пройшло майже 20 років, а ми не можемо відчути себе незалежними. У нашому селі Завидче Радехівського району є багато історичних згадок про ті події. У бою біля села загинуло 23 вояки УПА, які спочивають у братській могилі на цвинтарі, про що писала і ваша журналістка, яка була у нас.
Ви, шановний редакторе, великий патріот у боротьбі за майбутнє України. А за ті статті родинні та спорудження пам’ятників повстанцям велике Вам спасибі від мене та від багатьох наших читачів. Я людина старшого віку, але не падаю духом, люблю читати, писати. Люблю Україну і тих людей, які вболівають за неї. Одним словом, патріотка національних ідей. Слава борцям! Слава Україні!
Стефанія БРЕЗІЦЬКА,
Львівська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>