Тутешні поштарі віддані своїй справі

Особисто для мене робота листоноші завжди видавалася непростою, особливо в селі. Знаючи наше бездоріжжя, важко уявити, скільки треба мати терпіння, щоб у негоду розносити від хати до хати пошту, пенсії. Це вже зараз цим працівникам почали видавати велосипеди, але ними також по грязюці не покрутиш і на засніжені дороги не виїдеш. Проте люди працюють тут роками, навіть мало нарікаючи на якісь проблеми.

Острожецьке відділення зв’язку уже 15 років очолює Марія Еслюк, можна сказати, поштар за покликом. Відпрацювавши тут сім років листоношею, згодом сама очолила цей колектив. Її відділення – одне з кращих у Млинівському районі, де виконують й перевиконують плани по всіх показниках. А це вам не ті “добрі часи”, коли в хату йшло по декілька газет ще й журнали. Зрештою, Інтернет і навіть мобілки перебрали на себе чимало функцій поштовиків.
Та найбільше приємно те, що у цьому відділенні у нас найбільше передплатників, а отже, наших друзів, які вже впродовж багатьох років читають “Вісник+К”. Деякою мірою вважаємо, що у цьому є наша заслуга – певно, публікації подобаються тутешнім жителям. Як відомо, в Острожці маємо 356 наших шанувальників. Проте, очевидний той факт, що до своїх читачів ми прийшли лише з допомогою місцевих листонош, а їх у цьому відділенні зв’язку чотири: Галина Мелешко і Тетяна Процюк обслуговують село Острожець, Наталія Левчик – частково Острожець і усе село Залав’є, а Євгенія Коритнюк – Радянське.
Ми щиро вдячні і Марії Володимирівні, і всім листоношам за їхню складну роботу, а також нашим читачам за увагу до газети. І в переддень зимових свят хочемо сказати: “Хай в нас і в вас все буде гаразд, щоб ми і ви щасливі були”.
Ольга ЖАРЧИНСЬКА

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>