Не ставте дзеркало навпроти ліжка

Підпис відсутній

Підпис відсутній

“Ніколи не купуйте старих дзеркал, у яких є своя історія, – стверджує хмельницька цілителька Лариса Юнчик. – Тому що все, що воно “бачило”, насниться вам – нічні жахіття та страхи”.
– Якось прийшла до мене сімейна пара, яку замучили жахіття: щоночі обом сниться, що вони горять. Кілька місяців тому поружжя за чималі гроші придбало старовинне дзеркало, яке повісили у спальні. Я порадила їм позбутися дзеркала, оскільки, можливо, перед ним хтось загинув від вогню. Згодом виявилося, що майже сто років тому дзеркало бачило, як згоріла дитина, яка перекинула на себе палаючу керосинку… Вдома у вас може бути лише те дзеркало, що дісталося вам у спадок від добрих людей.
– Навіщо завішують дзеркала, коли в домі небіжчик?
– Доки покійник у хаті, туди прочинене вікно з потойбіччя, і в будинок можуть проникнути неприкаяні душі. А ще крізь нього душа покійного може затягнути когось із домашніх. Вважається, що вона може увійти в дзеркало і залишитися в ньому. Тому дітям до трьох років краще його не показувати. Інакше вони погано ростимуть, спатимуть, почнуть заїкатися… Перевірити, чи дзеркало несе негатив, можна просто: дуже холодне на дотик, перед ним гаснуть церковні свічки. Скільки випадків, коли люди бачили у дзеркалі покійників! Одна моя клієнтка, прийшовши з роботи, виявила свого дідуся мертвим на підлозі, а у дзеркалі побачила його, коли він... стояв у кутку. У мого знайомого померла бабуся, коли теж нікого не було вдома. Весь день вона пролежала на підлозі, а коли тіло вже було в морзі, домашні бачили бабусю у дзеркалі. На поминках, коли почали молитися за упокій, з іншої кімнати почувся жахливий гуркіт.
– Жінки, зазвичай, проводять перед дзеркалом багато часу...
– Якщо постояти перед ним хоча б три хвилини і дивитися собі в очі, відчуєте втому. Адже доведено, що воно забирає енергію. Крім того, жінки, які люблять крутитися перед дзеркалом, набагато швидше ста-ріють. В жодному разі не ганьте себе, а дивіться на відображення з посмішкою, бажаючи здоров’я, гарного дня. Якщо в домі побувала не дуже добра людина, протріть усі дзеркала святою водою, поводіть перед ними запаленою свічкою. Не можна вішати дзеркала напроти ліжка. Це сприяє знесиленню, депресії, сімейним сваркам та подружній невірності. Також не можна ставити одне навпроти одного, створюючи так званий дзеркальний коридор. Шкода, що ніхто зі звичайних людей не бачить, які сутності звідти з’являються.
Не можна і ворожити перед дзеркалом. Одна моя клієнтка побачила обличчя коханого, що швидко збільшилося в розмірах. Дівчину щось тягнуло до дзеркала, і вона навіть торкнулася його лобом. Тут же відчула, як в неї міцно вчепилася якась рука. Дівчина почала читати “Отче наш”, хреститися...
Якось дві школярки викликали Пікову даму перед дзеркалом, яке стало чорним. Дівчатка побачили свої відображення, що рухалися незалежно від їхньої волі, а замість облич – потворні маски. Наступної ночі, проходячи повз дзеркало в туалет, дівчинка, яка жила в цій квартирі, відчула незрозумілий жах. Через кілька днів вона запитала в матері, чи та нічого такого не відчуває, на що жінка сказала, що інколи вночі їй стає страшно! Я порадила позбутися дзеркала або повісити над ним іконку. Страх зник, однак нерідко зранку іконка висить криво.
– Чи правда, що розбите дзеркало принесе сім років нещастя?
– Ні. Але і добра не варто чекати. Тому, розбивши дзеркало, необхідно кинути сіль через плече, тричі обернутися проти годинникової стрілки, а потім підпалити осколки. Коли вони потемніють, зберіть їх і зберігайте протягом року, після чого закопайте.
Ліна ПОДІЛЬСЬКА,
Хмельницька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>