Міліціонер-наркоторговець

Минулої п’ятниці у Луцьку власники автотранспорту мали труднощі з перетином проспекту Перемоги. Тут відбувалася фінальна стадія операції із затримання “перевертня у погонах”, яку проводили співробітники обласного управління СБУ та відділу внутрішньої безпеки МВС України у Волинській області. Правоохоронці, одягнуті у цивільне, на кількох транспортних засобах переслідували автомобіль підозрюваного й зуміли заблокувати його прямо на проїжджій частині. У присутності свідків відбувся обшук  машини.
Як нам вдалося дізнатися із достовірних джерел, таким чином затримали начальника одного з відділів Іваничівського РВ УМВС, якого звинувачують у торгівлі наркотичними засобами. Міліціонер, так би мовити, попався на гарячому, адже його арештували одразу після реалізації чергової партії товару. Покупцем виступав наркозалежний. Наркоречовину вилучено. Також при затриманому була чимала сума грошей.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>