Чи була у Луцьку чупакабра?

Майже десяток луцьких сімей, котрі мешкають у приватному секторі на вулицях Дорошенка та Сагайдачного, минулих вихідних або повністю втратили, або позбулися значної частини своєї живності. У ніч із суботи на неділю невідомі звірі подушили тут чимало курей, качок та кролів. Мертві тушки були розкидані на вулиці та по городах.
Пенсіонерка Галина Шліхта розповідає, що курячий лемент на подвір’ї близько півтретьої ночі почула її дочка. Та коли люди вибігли на вулицю було уже пізно. Родина Шліхтів недорахувалася шести курей. Ті, що вціліли, перебувають у дивному стані – не їдять і навіть не ходять. Сусідка Інна Семенюк позбулася восьми курей. Тепер її господарство вночі охороняють племінник та зять. Але від гріха подалі Інна Сергіївна таки вирішила пустити під ніж качок, щоб і вони не пропали.
Усе виглядає так, ніби якась тварина відпрацьовувала на домашній живності мисливський інстинкт, адже навіть не робила спроби з’їсти здобич, а лишень душила її.
Хоча по Україні прокотилася серія подібних випадків і все частіше у них звинувачують міфічну чупакабру, лучани у загадкову тварину не вірять.
– Таке могли зробити тільки собаки (дехто з мешканців вулиць Дорошенка і Сагайдачного стверджує, що бачив тієї ночі двох великих псів). А ще треба поцікавитися у луцькому зоопарку, чи бува від них не втекла якась звірюка, – підсумовує Інна Семенюк.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>