Хотів згвалтувати бабусю

На Горохівщині 46-річний Богдан намагався згвалтувати 86-річну жінку-інваліда. Того дня чоловік добряче “взяв на душу”. Вночі, повертаючись додому, чомусь вирішив завітати до незнайомої йому оселі.
Ганна Павлівна живе сама. У селі за нею наглядає онука. Бабуся розповідає, що почула, як вночі хтось увійшов до помешкання. Думала, що онука Людмила. Обізвалась до неї – мовчить.
– Дивлюсь, сідає за стіл і починає їсти. Я й запитала, хто це. Ніхто не відповів. Аж бачу, підходить до мене і каже: “Ну що, почнемо?” Я спочатку не зрозуміла, чого хоче цей чоловік. Та коли він здер з мене ковдру і намагався роздягнути – дуже злякалася, – каже потерпіла.
Заступник начальника Горохівського РВ УМВС України у Волинській області Василь Шинкарик розповідає, що Богдан зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За даним фактом порушено кримінальну справу. Крім того, чоловік виявився причетним до скоєння ряду крадіжок на території Горохівщини.
Юлія СІЛІЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>