Повернувся генерал-лейтенант Ходирєв

Лише два тижні на посаді виконуючого обов’язки начальника УМВС України у Волинській області пробув підполковник Микола Лисюк, як волинська міліція отримала повноправного керівника. Досить несподівано обласне управління внутрішніх справ очолив генерал-лейтенант В’ячеслав Ходирєв. Представляти нового керівника на Волинь приїхав міністр МВС Анатолій Могильов.
Свого часу В’ячеслав Анатолійович уже керував волинською міліцією. Це було ще у середині дев’яностих років минулого сторіччя. Тоді також, як і зараз, головою облдержадміністрації був Борис Клімчук. Тому припускають, що саме він відіграв провідну роль у поверненні В’ячеслава Ходирєва на Волинь. З його приходом в обласному управлінні та у райвідділах очікують значні кадрові зміни.
В’ячеслав Ходирєв не перший, кому вдалося вдруге очолити волинську міліцію. До нього такий же шлях проробили Віктор Швидкий та Іван Прошковський. Останній був попередником Ходирєва і, зі слів Анатолія Могильова, був звільнений за незадовільну роботу й переведений у резерв МВС.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>