Дитину витягли з криниці

День народження матері й тещі святкувала рідня в селі Давидівці Володарсько-Волинського району. Серед гостей був і дев’ятирічний онук Сергійко.
Поки дорослі веселилися, хлопчик вирішив допомогти їм – і поліз на ляду криниці, щоб забрати звідти шампури для шашлика, які чомусь саме там поклали господарі. Сергій став на ляду, вона тріснула – і хлопчик провалився в криницю. Дорослі почули крик Сергійка, кинулися його рятувати. На щастя, серед гостей був старшина пожежної частини міста Житомира Андрій Токовий. Він по бетонних кільцях спустився до хлопчика, який дивом ухопився за шланг насоса та не потонув. Старшина вихопив дитину з води і підштовхнув його наверх, а чоловіки уже витягли Сергійка та передали матері. Хлопчик тепер вважатиме той липневий день своїм другим днем народження, а його мати не знає як і дякувати рятівникові Андрію Токовому.
Галина ЯРОСЛАВЕЦЬ,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>