Зарізав нову родину

Цей жах трапився нещодавно в містечку Бердичів. Кілька років тому чоловік пристав у прийми до сорокасемирічної жінки, котра мешкала з дорослим сином і дочкою. Як вони спільно жили весь цей час, важко сказати, адже всі не мали постійної роботи. Сусіди подейкують, що промишляли крадіжками, тому доводилося у своїх дворах нічого не залишати без нагляду. Напередодні трагедії в сім’ї нібито зчинилася сварка: жінка намагалася прогнати з дому свого приймака. Наступного дня його знайшли в садку повішеним, а жінку та її тридцятирічного сина – зарізаними в хаті. Правоохоронці стверджують, що, позаяк не виявлено слідів боротьби, то загиблим було нанесено смертельні ножові поранення уві сні. А що зробив це саме приймак, дає підстави вважати свідчення одного із сусідів, який розповів, що повішеник уранці, перед самогубством, приходив до нього й зізнався в скоєному.
Очевидно, долі матері і брата не уникла б і дочка, але дівчини в ту фатальну ніч не було вдома – відпросилася переночувати в подруги.
Ігор СЛАВИЧ,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>