Заманювали міфічного звіра, а попався свійський

Ажіотаж довкола так званої чупакабри, невідомого звіра, який навесні нинішнього року нібито вбив і випив кров у півсотні кроликів, курей та індиків у селах П’ятигори і Глинськ Здолбунівського району та напав на двох людей, змусив окремих місцевих селян посилити охорону власних господарств, вдаючись інколи навіть до нетрадиційних методів, як-от копання ловчих ям, встановлення сіток, капканів.
Але найбільше на цьому поприщі відзначився Петро Вернюк із села Ільпінь Здолбунівського району. Селянин вирішив знищити чупакабру електричним струмом. Для цього він обгородив клітки з кроликами оголеними дротами і на ніч підключав напругу силою 220 вольтів. Розрахунок був такий – якщо з’явиться чупакабра і добиратиметься до кролів, то вона неодмінно доторкнеться до дроту.
Сподівання, дійсно, оправдалися. Однієї ночі пастка таки спрацювала. Але, на здивування господарів, жертвою електроструму стала не чупакабра, а блудна вівчарка, яка забігла до двору. Її, бідолашну, так сперезало током, що навіть шерсть у декількох місцях обгоріла. Таким чином вже й собака мимоволі став жертвою міфічної чупакабри.
Сергій Новак,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>