Харакірі під час суду

Жахлива і водночас доволі незвична пригода сталася у Дубенському міжрайонному суді. Тут підозрюваний у грабежі і шахрайстві (причому вже не вперше), перебуваючи у металевій клітці і почувши про зачитаний вирок, несподівано вихопив гострий предмет та полоснув ним собі по горлу. Миттєво кров залила чоловіка… У міській лікарні засудженому зупинили кровотечу і наклали на порізану шию десяток швів. Після одужання, як заявили у лікарні, на потерпілого знову чекає слідчий ізолятор.
Виникає питання: звідкіля у підсудного взявся гострий предмет, адже його, виводячи з камери, ретельно обшукували? За словами помічника дубенського міжрайонного прокурора Дмитра Чорнозуба, наразі розглядається декілька версій. Сам арештант пояснює: коли його підвезли до будинку суду і вивели з автомобіля, то він наступив на якийсь гострий предмет, який застряг у підошві черевика. Потім, нібито поправляючи взуття, витягнув цей предмет і сховав його в одязі. А вже під час вироку нерви не витримали, і вирішив вкоротити собі віку. Або ж, принаймні, своїм вчинком вплинути на хід судового слідства.
Сергій Новак,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>