Працювали під страхом тортур

Затіявши ремонт, житель Чорткова дав дах над головою у своїй оселі місцевому безхатьку. Згодом для ударної праці знадобився ще один бомж. Господар поставив умову: “Трудитися будете задарма”.
Увійшовши в образ рабовласника, молодик змушував гарувати безплатну рабсилу до ночі. Коли один із бомжів запротестував, господар затіяв розправу.
Молодий чоловік закував нещасного у наручники, підвісив до балки, але безхатько і далі впирався. Тоді зловмисник кусачками відтяв жертві верхню фалангу мізинця. Замотав її у целофан, поклав у кишеню потерпілого і змусив останнього написати розписку: зобов’язуюсь, мовляв, працювати безкоштовно і застосовувати до себе фізичну силу з метою перевиховання… Відпускаючи скаліченого бомжа, “хазяїн” наказав знайти іншого дармового працівника. Як не дивно, але потерпілий виконав вказівку – невдовзі на порозі стояла нова жертва тортур. Історія повторилася.
Чортківчанин був упевнений, що потерпілі мовчатимуть. Але вони звернулися до міліції. “Рабовласника” того ж дня арештували.
Світлана Клос,
Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>