«Дякую за милосердя вашим читачам»

Після невеличкої публікації “Замінила інвалідам руки й ноги” у першому номері вашої газети від 7 січня 2010 року про життя інваліда Новосад Надії Адамівни із села Губин Локачинського району, яку написала Руслана Татарин, до нас надійшло чимало листів.
Я хочу подякувати вашій газеті і людям, які відгукнулися на цю публікацію. Низький уклін і щира подяка від Надії Адамівни Любі з Ковеля, яка проживає нині в Італії, Мирославі зі Львова, Ані із села Голубица, Олені Гончарук із села Грудки Камінь-Каширського району за посилки, тепло і ласку, підтримку.
Що ж вдієш, нині багато у нас таких, як Надія Адамівна, але така доля, а її не вибирають. В скорботах і праці проводимо життя на землі, далі приходить старість. Тоді і задумуємося, що швидкоплинно пролетів час і що доброго зробили на цій землі, як жили, як ставилися до ближнього. І відходимо у вічність… А там, любі мої, Господь запитає, як прожив, що зробив? А ти що ж відповіси? “Пив, гуляв і гроші збирав”.
Гірко заплачеш тоді і згадаєш, як немудро прожив своє життя на землі.
Тож любімо один одного, допомагаймо один одному, чим зможемо. Словом, ділом, мудрою підтримкою. Не судімо, а допомагаймо.
Щиро вдячна всім небайдужим читачам газети, які підтримали немічну Надію Адамівну.
Катерина ГРАНАТ, с. Губин,
Локачинський район,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>