До «Волині» повертаються старі кадри

Футбольний клуб з Луцька розпочав заключний етап підготовки до весняної частини сезону. Після нетривалого відпочинку вдома команда знову вирушила до Туреччини.
Перший контрольний матч на третьому зборі “Волинь” провела у день свого прильоту. Зустрітися лучанам запропонували представники шостого клубу Польщі “Гурніка” із Забже. Незважаючи на втому футболістів, Віталій Кварцяний вирішив не втрачати можливості спробувати сили своєї команди з міцним суперником. Отож лучани вийшли на поле майже з трапу літака. Максимально сконцентруватися на грі футболістам “Волині” вдалося не одразу. Польська ж команда розпочала дуже активно і зуміла скористатися не найкращим функціональним станом суперника. Два швидких голи у ворота “Волині” на 15-й і 18-й хвилинах вирішили долю зустрічі. Жодні спроби лучан зламати гру за рахунок замін та тактичних перестановок не дозволили змінити результат. У понеділок ввечері підопічні Кварцяного зустрілись з клубом “Сибір” з Новосибірська. Команда за підсумками минулого сезону виборола право виступати у Прем’єр-лізі Росії. Двох голів бразильця Майкона лучанам не вистачило навіть для нічиєї. У підсумку “Волинь” поступилася з рахунком 2:3. А вчора ввечері команда Віталія Кварцяного зустрічалася з польською “Погонню”.
Окрім цього, заплановано провести 3-4 контрольні поєдинки.
Щодо трансферних надбань команди, то про них, як і раніше, у клубі намагаються не поширюватися. Відомо, що за кілька місяців на оглядинах у “Волині” побували майже півсотні футболістів. Серед них і ті, хто раніше уже виступав за команду з Луцька. Зокрема, вихованець волинського футболу Олег Герасимюк. Залишилось владнати деякі юридичні формальності, після чого півзахисник вдруге у своїй кар’єрі приміряє форму рідного клубу. Також, за повідомленням чеської преси, “Волинь” орендувала двох гравців у клубу “Сігма” з міста Оломоуц. Мова йде про півзахисника й капітана команди 27-річного словака Марека Кашчака та 26-річного чеського нападаючого Міхала Губніка. В умовах угоди прописана можливість викупу контрактів цих футболістів у “Сігми”.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>