Після крадіжок відсиджувався у монастирях

56-річний Юрій, громадянин Молдови, приїхав у Локачинський район на постійне місце проживання, бо особисте життя у нього ніяк не складалося. Спочатку чоловік мешкав у рідної сестри, але її набожна сім’я його не сприймала, оскільки дозволяв собі випивати та курити. Згодом Юрій подався на деякий час у монастир.
Коли ж повернувся, сестра вкотре надала йому притулок у своєму домі. Однієї ночі чоловікові дуже закортіло випити, та купити горілки не мав за що. Неподалік їхнього дому є невеличкий магазин. Отож Юрій дочекався, поки всі полягають спати, і серед ночі пішов запасатися продуктами та випивкою. Власниця магазину Лариса розповіла, що коли вранці прийшла на своє звичне робоче місце, то побачила зламані двері та безлад у приміщенні. За її словами, з магазину пропали консерви, цукерки, печиво і, звісно, горілка. Після першої крадіжки Юрій відразу поїхав із села до вже іншого монастиря, а коли через місяць повернувся, вирішив знову поповнити запаси провізії у тій самій крамниці. Щоправда, цього разу чоловік далеко втекти не зміг. Нині він перебуває під вартою в Локачинському райвідділі міліції.
Ірина НОВОСАД,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>