Підопічні Кварцяного перемагали хорватів, румунів, узбеків і казахів

На оптимістичний лад настроюють волинських уболівальників футболу результати контрольних матчів луцької “Волині”. Другий тренувальний збір команда Віталія Кварцяного провела у турецькій Анталії, де розмістилася у готелі “Кремль”. Через мінливу погоду на узбережжі Середземномор’я лучанам не рідко доводилося тренуватися у закритих приміщеннях. Та, незважаючи на такі труднощі, хлопці Кварцяного провели аж п’ять контрольних матчів. Почали збір лучани із перемоги над четвертою командою Хорватії “Осієком”. Єдиний гол у матчі на рахунку молодого нападаючого Євгена Павлова. Він же через кілька днів став героєм зустрічі з середняком румунського елітного дивізіону “Оцелулом”. Тут також “Волинь” перемогла з рахунком 1:0. Згодом лучани обіграли команду другого дивізіону Хорватії – 3:0.
Дуже інтенсивно підопічні Кварцяного провели кінцівку зборів, коли погода почала налагоджуватися. “Волинь” обіграла ще двох суперників. Спочатку казахський “Жетису” з рахунком 4:2 (хет-триком у лучан відзначився бразилець Майкон), а перед самим від’їздом узбецький “Машал” – 3:0.
За програмою підготовки “Волинь” в Анталії повинна була зіграти ще з хорватським “Вартексом” та київським “Арсеналом”. Клуб української прем’єр-ліги відмовився від проведення зустрічі, адже там відбулася зміна тренерського штабу, а відповідно й планів. А ось з хорватами не вдалося зіграти через негоду.
У складі лучан було кілька новачків, які мають гарні шанси закріпитися у команді, але їхні прізвища до укладення контрактів не озвучуються.
Наразі, “Волинь” зробила невеличку передишку в інтенсивній підготовці до сезону і знаходиться у Луцьку. На початку наступного тижня лучани розпочнуть свій останній збір, який знову ж таки пройде у Туреччині.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>