Сніг руйнує дахи

Щедрі опади неабияк дошкуляють мешканцям області. Нещодавно у селі Велимче Ратнівського району з гуркотом розвалився дах будинку багатодітної родини Заліп. Конструкція не витримала натиску снігового шару, який вкрив будівлю. Як наслідок, крокви, що до того спокійнісінько стояли не один десяток років, з одного боку лягли на хату, а з іншого опустились до самих вікон. Розвалюючись, вони посунули за собою і фронтони, видираючи цеглу біля балок. Розчищати розвалини та ремонтувати дах будинку взялася не лише багатодітна сім’я, а й друзі та сусіди.
Потерпають від негоди й інші райони області. У місті Камінь-Каширський шість годин поспіль бійці СДПЧ-9 розчищали від снігу дах місцевого ВПУ №4, де накопичилось майже півметра снігу, у Горохівському районі зафіксовано й летальний випадок – чоловіка, котрий хотів полагодити дах, завалило снігом.
Валентина БОРЗОВЕЦЬ,
Волинська область.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>