Прикордонник розстріляв заправника

Ця надзвичайна подія трапилася минулої неділі близько восьмої вечора. Під час перезмінки на автозаправку, розташовану на околиці селища Любешів, приїхав легковик, за кермом якого був чоловік у військовій формі з офіцерськими погонами. Працівники АЗС попросили його зачекати, доки здадуть зміну. Та військового це чомусь розлютило, він дістав з автомобіля автомата й почав по них стріляти… Один заправник, сорокадев’ятирічний мешканець Любешова, загинув на місці, другий, сорокарічний його колега, отримав легкі поранення голови. Вчинивши розправу, “стрілок” сів у машину й зник у невідомому напрямку. Затримали ж підозрюваного у стрілянині за кілька годин у Камінь-Каширському районі. Офіцер був у стані алкогольного сп’яніння. Того дня він відзначав свій день народження.
За інформацією УМВС України у Волинській області, напад на заправників здійснив начальник прикордонного відділу “Дольськ”. Розслідування справи передали до військової прокуратури.
Ігор СЛАВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>