Штучне м’ясо з лабораторії

В майбутньому натуральна їжа стане рідкісним і елітним класом продуктів. Нещодавно голландським науковцям вдалося виростити штучне м’ясо. І невдовзі шматок свинини з пробірки приведе до харчової революції, запевняють генетики. Свиней і телят люди розводитимуть з естетичних міркувань, а м’ясо для котлет нарощуватимуть шарами в лабораторних умовах з однієї єдиної клітини.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>