14-річна дівчина померла від переохолодження

Міцні холоди, які встановилися на Волині минулого тижня, на жаль, не минули для мешканців краю безслідно. Потужні снігопади спровокували різке зростання ДТП на дорогах області, а низька температура призвела до людських жертв.
Найжахливіший випадок трапився у Локачинському районі. У вівторок вранці школярі села Журавець виявили при дорозі мешканку сусіднього села Кисилин Марію М., яка практично не подавала ознак життя. Дітлахи викликали швидку допомогу, але врятувати  дівчину не вдалося – вона померла дорогою до лікарні. Як констатували медики, у пацієнтки було загальне переохолодження організму та відморожені ноги, які уже навряд чи вдалося б врятувати. За попередніми даними, Марія ходила до сусіднього села на дискотеку, а біда з нею сталася, коли поверталася вночі додому. Чому дівчина опинилася у снігу, наразі намагаються з’ясувати правоохоронці. Марії у січні мало виповнитися 15 років. Вона була з неблагополучної сім’ї, до того ж, неповної.
Це, до речі, уже п’ята цієї зими жертва морозів. До цього від переохолодження померли четверо чоловіків, які перед тим вживали алкоголь. Госпіталізовано з обмороженням 28 волинян.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>