Золото пропало у Рівному, знайшлося – в Одесі

Чоловік з жінкою ледь не знепритомніли у дизель-потязі, який підходив до станції Здолбунів, помітивши пропажу жіночої сумочки з документами, трьома тисячами гривень та золотими ланцюжками, кулонами і каблучками на 70 тисяч гривень. Як з’ясувалося, її, поспіхом сідаючи в електричку, жінка забула на станції Рівне.
Довелося бідолашним відмовитися від поїздки у Харків, а наймати таксі і швидко повертатися в обласний центр. Однак і тут сімейну пару чекало розчарування – на лавочці, де забудькувата жінка залишила своє добро, уже нічого не було. Відеокамери, встановлені на залізничній станції, теж нічого не зафіксували. Не увінчалися успіхом й подальші зусилля правоохоронців, до яких по допомогу звернулися потерпілі.
Але ця історія несподівано знайшла продовження – після оперативного повідомлення з Одеської області. Там у поле зору міліції потрапила парочка, яка намагалася збути предмети, схожі за описом до зниклих у Рівному. Як повідомив перший заступник начальника лінійного відділу міліції на станції «Рівне» Борис Федоров, це був молодик зі Львівщини та його співмешканка з Рівненщини без постійного місця проживання. Саме вони, чатуючи за легкою наживою на вокзалі, натрапили на бездоглядну сумочку. А потім у різних місцях стали реалізовувати товар, на чому і попалися. За фактом збуту краденого порушено кримінальну справу.
Сергій Новак,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>