Жертви земляних пасток

У місті Коростишів чотирирічний хлопчик грався на подвір’ї і впав у триметрову яму, де зберігалася гаряча суміш для свиней. П’ятдесятилітня бабуся кинулася рятувати онука, спустилася до нього й виштовхнула дитину на поверхню. Однак сама не змогла вибратися з ями-пастки. Сусіди спробували витягти жінку, але марно. Через годину викликали рятувальників МНС, які зовсім знесилену бабусю підняли на поверхню, закріпивши на ній пожежний пояс. Перебування у гарячій суміші далося взнаки: жінка й дитина отримали опіки.
А зовсім недавно еменесівці врятували землекопа. Чоловіка засипало на глибині сім метрів, коли той поглиблював колодязь. Самостійно вибратися звідти землекоп не міг, а рятувальники спершу зміцнили стінки колодязя жердинами і пожежними драбинами. Потім один із бійців МНС спустився до постраждалого, відкопав навколо нього землю та обв’язав рятувальним ременем.
На щастя, медична допомога чоловіку, якого благополучно визволили із земляного полону, не знадобилася.
Галина Ярославець,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>