Президент поховав свого товариша

У понеділок Віктор Ющенко відвідав Тернопіль, щоб провести в останню дорогу одногрупника по місцевому фінансовому інституту Володимира Чвалюка, який помер у суботу.  
Володимир Чвалюк у 1975 році отримав фах “Бухгалтерський облік у сільському господарстві”. Останні 11 років очолював управління Нацбанку в Тернопільській області, а влітку цього року через хворобу серця передав повноваження молодшому колезі, ставши його заступником. Володимирові Васильовичу виповнилося лише 55 років, мав дружину, двох дорослих синів. Віктор Ющенко поїхав на похорон студентського товариша разом з дружиною Катериною. Через сильний туман літак Президента не змогли прийняти у тернопільському аеропорту, і він полетів до Львова. Звідти Ющенки добралися до Тернополя автомобілем.
– Хоча нас відділяли сотні кілометрів у післястудентські роки, проте ми ніколи не втрачали дружніх стосунків, – сказав у прощальному слові Віктор Ющенко.
Світлана Клос,
м. Тернопіль

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>