УАЗ із затриманим перекинувся на дах

Ця автопригода сталася у Луцьку. УАЗ прибув до обласного центру з Турійського райвідділу внутрішніх справ. Міліціонери мали на меті доставити в обласний слідчий ізолятор підозрюваного у кримінальній справі. Дістатися за місцем призначення без пригод турійським правоохоронцям не вдалося. На перехресті вулиць Шевченка та Набережної міліцейський УАЗ втрапив у халепу. Вантажна “Газель” не поступилася вчасно дорогою мікроавтобусу. По-перше, водій вантажівки їхав по другорядній дорозі, а по-друге, не звернув уваги на увімкнені проблискові маячки на міліцейській машині, які працювали згідно з інструкціями про перевезення затриманих. Як результат, відбулося невеличке зіткнення, внаслідок якого УАЗ перекинувся на дах і завмер.
На щастя, у цій автопригоді ні затриманий, ні конвоїри не постраждали. Не зазнав серйозних пошкоджень і міліцейський автомобіль. Після того, як його поставили на колеса, він поїхав з місця пригоди своїм ходом. Перевірку за цим фактом проводить прокуратура міста Луцьк.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ, м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>