Лучан «ощасливили» підвищенням тарифів на проїзд

Вчора лучани отримали сюрприз від міської ради. Відтепер пасажири змушені платити за проїзд у громадському транспорті значно більше. Вартість квитка у маршрутному таксі сягла 2 гривень (“дитячого” – 1 гривня 50 копійок), у тролейбусі – 1 гривня (учнівського, студентського – 50 копійок). На проїзд тарифи єдині і для комунального підприємства “Луцьке підприємство електротранспорту”, і для приватних перевізників. Проїзні квитки на користування тролейбусами коштуватимуть 60 гривень на місяць для дорослих і 30 гривень для дітей, комунальними автобусами – 100 гривень, а “комбінований” (дійсний у тролейбусах і комунальних маршрутках) обійдеться у 120 гривень.
Кілька днів тому працівники ЛПЕ припинили страйк. І хоча з людьми ще не до кінця розрахувалися за липень місяць, вони вийшли на роботу. Бажаної виручки не отримують, бо замість прогнозованого мінімуму 50 тисяч гривень за день ледве вдається нашкребти 25000, зізнається директор підприємства Костянтин Патракеєв. Каже, карантин став на заваді, люди менше їздять. Чи настільки зросте виручка після підняття вартості проїзду, кондуктори сумніваються.
Наталія КРАВЧУК,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>