Швидка допомога вирвалася з «пробки» з пригодою

Для кожного водія прописною істиною є таке правило – пропускати карету швидкої допомоги, яка мчить з увімкненою сиреною та проблисковими маячками. Власне, на це сподівався і водій «швидкої» Анатолій Овсійчук, оперативно доставляючи до лікарні у місті Здолбунів помираючу двомісячну дитину. Але, як кажуть, не так сталося, як гадалося. Одна з іномарок тривалий час не пропускала спецавтомобіль. Надалі під час обгону два авто при миттєвому зіткненні дещо прим’яли один одному боки.
Після цього іномарка зупинилася, а водій швидкої допомоги на вимогу медиків продовжив рух, виконуючи свій обов’язок. Він довіз немовля до лікарні, дитину таки вдалося врятувати. Водій «швидкої» повернувся на місце дорожньо-транспортної пригоди, де його вже чекали працівники ДАІ. Зараз суд має визначити винуватців аварії у цій неординарній ситуації.
Сергій Новак,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>