Місцем «диверсії» стала залізниця

Пам’ятаєте життєвий анекдот: у другій половині минулого століття у лісі зловили старого партизана, який постійно розбирав рейки на залізничних лініях. Коли його запитали, навіщо він це робить, той, не знаючи, що війна вже давно закінчилася, відповів: «Як навіщо?.. Щоб німці не їздили».
Схоже, що подібні «партизани» не перевелися й донині. Ось тільки мета їхніх «діянь» абсолютно інша. Принаймні ті молодики, яких затримала міліція у селі Великий Олексин Рівненського району, посеред ночі розбирали рейки з під’їзної колії до цукрового заводу, щоб здати їх на металобрухт. Один метр рейок коштував сто гривень, а загалом збитки, які зловмисники завдали своїми діями, Укрзалізниця вже оцінила у 10 тисяч гривень. За фактом крадіжки міліція порушила кримінальну справу. Більшість цих порушників, а їх всього  восьмеро, раніше притягалися до відповідальності за крадіжки.
Сергій Новак, Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>