Тільки факти

Кочергою – по голові, бо вкусила за інтимне місце? 35-річна ковельчанка Ірина загинула від рук малознайомого хлопця. Її закривавлений труп виявили вдома. Підозрюваного затримали на місці злочину. Як уже стало відомо, Ірина зустрілася з 20-річним Русланом на вулиці випадково – вона попросила пригостити її сигаретою. Хлопець не відмовив. Тоді жінка запропонувала юнаку продовжити знайомство у неї вдома. Той погодився, ще й пляшку горілки взяв, щоб не йти у гості з порожніми руками. Відзначивши знайомство алкоголем, зайнялися коханням. Руслан потім розповів правоохоронцям, що Іра погано вела себе під час любощів. Мовляв, вкусила його за інтимне місце. Тож він схопив кочергу й почав її “вчити”.
Наш кор.

Понад 64 тонни картоплі та овочів зібрали мешканці Маневицького району для лікувальних закладів краю. Цей своєрідний, але вже традиційний (на Покрову) продуктовий набір буде розподілено між  маневицькою і колківською районними та обласною лікарнями, Старочорторийським стаціонарним відділенням постійного проживання самотніх непрацездатних громадян та інвалідів,  обласним протитуберкульозним санаторієм для дорослих “Колки”.
Микола Шмигін, Волинська область

Знову напад на ученицю. Днями у Луцьку підрізали 16-річну дівчину, коли вона увечері поверталася додому від репетитора. Невідомий вдарив ножем у спину. За попередньою інформацією, цінні речі у дівчини не зникли. Потерпіла у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні. Її вже двічі оперували. Правоохоронці від коментарів утримуються.

Смолив дах – ледь не спалив себе і будинок. Лучанин взявся смолити дах у багатоповерхівці над своєю квартирою. У якийсь момент легкозаймиста суміш загорілася, і полум’я перекинулося на одяг чоловіка. Поки команда волинських рятувальників боролася з вогнем, 46-річного Віктора доставили в центральну міську лікарню з опіками рук і ніг. Нині його стан задовільний.

Контрабанду на суму понад 5 мільйонів гривень затримали волинські митники. Чотири вантажівки, що перевозили алюмінієві вироби та комплектуючі до виробництва ролетних шторок загальною вартістю 5 мільйонів 370 тисяч гривень, перетнули кордон через автоперехід “Ягодин”. Для митного контролю водії подали документи, у яких були задекларовані металеві конструкції з чорних металів. За даним фактом порушено кримінальну справу. Уже з’ясовано, що усі автівки належать автоперевізнику з Литви, товар слідував на адресу фізичної особи з Києва.

У школах канікули через… відсутність опалення. У зв’язку з нестачею коштів для проплати за енергоносії у навчальних закладах Володимир-Волинського району (окрім шкіл райцентру) з понеділка розпочались канікули. Протягом тижня, поки вони триватимуть, спеціалісти ВАТ “Волиньгаз” мають провести планові перевірки та підключення шкільних котелень, аби тепло в учнівських класах з’явилося.

11 років позбавлення волі – таке покарання отримає 30-річний киянин, який минулого року намагався перевезти через кордон партію кокаїну (півкілограма). Зловмисник їхав у потязі сполученням “Варшава-Київ”. На пункті пропуску “Ягодин” у наркокур’єра було вилучено пакет з наркотиками, захований у чохлі спального матраца. Вирок Любомльського районного суду днями набув чинності.

Дві мінометні міни калібру 51 мм та п’ять артснарядів виявили грибники у лісовому масиві поблизу села Скірче Горохівського району. Ще 16 гранат викопали у селі Полюхно цього ж району. Усі боєприпаси знешкоджені на спеціальному полігоні.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>