На Червоних горах – земля для багатодітних

Сорок земельних ділянок для будівництва у районі Червоні Гори, що у Рівному, площею від шести до восьми сотих отримали рівненські сім’ї, які мають шість і більше неповнолітніх дітей.
– Надати землю багатодітним у міськвиконкомі планували давно, – розповідає заступник міського голови Галина Кульчинська. – У Рівному таких вісім сотень. Зрозуміло, що всіх забезпечити ділянками міська влада не в змозі. Тому було вирішено дати їх тим, у кого шість і більше неповнолітніх дітей. Таких у місті майже шістдесят. Щоправда, кожну сім’ю ми детально вивчали. Головним було, чи немає у когось додаткової житлової площі і власних ділянок під забудову. Тому щодо півтора десятка родин з цього списку виникли питання. Не виключено, що й вони також отримають свої наділи, якщо всі питання будуть зняті.
А першою щасливою власницею земельної ділянки, які надавалися шляхом жеребкування, стала рівнянка Любов Грабарець, яка  разом з чоловіком  виховує  вісьмох дітей, шестеро з яких ще не досягнули повноліття.
Сергій Новак,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>